Инфо дан о омладинским разменама

  • Twitter
  • Facebook
  • WhatsApp

Светски омладински талас и Удружење студената са хендикепом те позивају на „Инфо дан о омладинским разменама” који ће се одржати 21. децембра, од 19 часова, у БИСЦ клубу у Узун Мирковој 3. Представићемо ти пројекте за младе финансиране од стране Европске Уније и учествоваћеш у занимљивој креативној радионици.

Због ограниченог броја места пријаве су ОБАВЕЗНЕ, а врше се попуњавањем формулара, до среде 20. децембра у подне, 12ч, путем следећег линка: https://goo.gl/Wo33cu. У среду након затварања пријава, бићеш обавештен/а о резервацији места.

Инфо дан је организован у оквиру омладинске размене „Спорт за инклузију” која се одржала између 6. и 14. новембра у Малаги (Шпанија), у којој су учествовали млади из 6 различитих европских држава, а чији је циљ био развијање свести о важности инклузије младих из различитих осетљиви група. Презентацију ће држати млади који су учестовали на размени, те ћеш имати информације из прве руке!

Искористи јединствену прилику да октријеш свет омладинских размена, сазнаш како да аплицираш за пројекте и чујеш незаборавна искуства оних који су већ учествовали!

За додатна питања можете писати Светском омладинском таласу путем мејла [email protected]

Линк за догађај на Фејсбуку: https://www.facebook.com/events/585656841768640/

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked *